logo header

TRIGOS Support ondersteunt industriële en niet-industriële organisaties bij het realiseren van rendementsverbeteringen en optimaal inzetbare medewerkers door:

  • Implementatie, borging en toegankelijk maken van de gewenste en noodzakelijke kennis van uw medewerkers
  • inventarisatie van werkprocessen
  • optimalisatie en eliminatie van verspillingen in de werkprocessen.

TRIGOS iStock 000013993356Slimmer werken / Sociale Innovatie
Met de steeds veranderende markten is het vergroten van de slagkracht van uw organisatie cruciaal. Slimmer werken is dan de juiste oplossing. TRIGOS Support is deskundig en ervaren als het gaat om blijvende werkplek- en procesoptimalisatie.

Door analyse van de werkplek, het opstellen van werkinstructies en borging van noodzakelijke kennis en vaardigheden, ondersteunt TRIGOS Support uw organisatie als externe facilitator, bij het bereiken van de gewenste bedrijfsresultaten.
Wij zetten theorie om naar praktijkoplossingen die de kwaliteit en efficiency blijvend verbeteren.

WIOP: Werkplek Informatie & Ontwikkel Programma
TRIGOS Support biedt met deze succesvolle methodiek een oplossing voor het effectief realiseren van werkplek gerelateerde competentieontwikkeling. Het programma verzamelt, borgt en maakt de kennis van ervaren medewerkers toegankelijk.

WIS: Werkplek Informatie Systeem
Wist u dat slechts 30% van de kennis in de hoofden van uw medewerkers beschikbaar is voor de hele organisatie? WIS, het Werkplek Informatie Systeem, is een onderdeel van het Werkplek Informatie & Ontwikkel Programma. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van verzameling en waarborging van alle kennis, maar staat het systeem ook garant voor digitale toegankelijkheid en overdraagbaarheid. Uw medewerkers beschikken moeiteloos over de juiste kennis!

TRIGOS Support realiseert optimale informatie- en kennisstromen. In combinatie met het ontwikkelen van uw medewerkers realiseert u uw doelstellingen met behoud van kennis, gekwalificeerde én gemotiveerde medewerkers.

Bel ons voor het maken van een afspraak.

werkproces optimalisatie

 

Contact Info

TRIGOS Support B.V.
Business Park Stein 124
6181 MA Elsloo (Lb)

Industrienr 18109

T: 046 43 50 656
F: 084 75 56 319
E:

KvK: 14065993

NEN gecertificeerd        logo wijlimburg